1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Wied- en snoeiwerk

Wied- en snoeiwerk

Welke buur helpt mevrouw (46) met de tuin? Mevrouw heeft last van ernstig eczeem op haar handen en mag van de dokter niet in de tuin werken. Er moet wat onkruid weggehaald worden tussen de tegels en ook haar heg moet wat bijgeknipt worden. Mevrouw heeft een trappetje om op te staan voor de heg, maar helaas geen tuingereedschap. Heb jij dat en help jij mevrouw? Mevrouw rookt, maar daar zal je in de tuin niet veel van merken. We hebben foto's van de tuin, mocht je deze eerst willen inzien.

Buurt
Nieuw-West
Geuzenveld
Type
Praktische hulp
Tuinklussen
Herhaling
Eenmalig
Referentie
20320
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest