1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Weer wegwijs in InDesign

Weer wegwijs in InDesign

Deze vriendelijke meneer (70) heeft hulp nodig met het leren kennen van de nieuwste versie van InDesign. Hij is een aantal bestanden kwijtgeraakt, en heeft deze nodig! Er zijn online wel wat filmpjes te vinden over de ins en outs van de nieuwe versie, maar deze zijn voor meneer lastig te volgen vanwege een beroerte. Ben jij een beetje handig met dit programma en lijkt het je leuk meneer uit de brand te helpen hiermee? Hij zal je heel erg dankbaar zijn!

Frequentie: 1 keer, misschien een keertje extra  

This request for help is suitable for English and German speaking neighbours.

Buurt
Noord
Vogelbuurt en IJplein
Type
Praktische hulp
Computerhulp
Herhaling
Eenmalig
Referentie
22925
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest