1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Een boodschap doen

Een boodschap doen

Deze dame (69) kan helaas niet zelf boodschappen halen. Zo nu en dan doet de thuiszorg dit voor haar, maar eigenlijk is dit niet genoeg. Het liefst zou ze mee gaan voor de boodschappen, maar ze snapt dat dit in veel gevallen niet mogelijk is dus ze vindt het prima als jij de boodschappen voor haar doet. Ze maakt van tevoren een duidelijk lijstje voor je klaar zodat je niet lang hoeft te treuzelen in de supermarkt! Breng jij de nodige spullen in huis? 

Frequentie: 1x in de 2 weken

Bijzonderheden: Mevrouw heeft een papegaai! 

Buurt
West
Type
Praktische hulp
Herhaling
Terugkerend
Referentie
24187
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.