De markt op of naar het park

Deze dame (77) zou zo erg weer willen genieten van de buitenwereld. Ze is nu omringd door allerlei mensen van de zorg en zit voornamelijk alleen maar in huis. Een frisse wind zou wonderen doen. Naar buiten gaan en een lolletje trappen met iemand met wie ze gezellig kan kletsen staat hoog boven aan de bucket list. Er is een park heel dicht in de buurt en ook een markt die ze graag wil bezoeken. Ze is ondanks alle lichamelijke tegenvallers vrolijk en een lichtstraaltje om om je heen te hebben. Kom jij kennis maken met haar en rol jij met haar erop uit?

Frequentie:  1x in de 2 weken

Bijzonderheden: Mevrouw zit in een rolstoel die geduwd moet worden.

This request for help is suitable for Hindu speaking neighbours.

Buurt
Oost
Type
Sociale hulp
Herhaling
Terugkerend
Referentie
25042
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.