1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Rustig aan de wandel

Rustig aan de wandel

Mevrouw (71) is enkele maanden geleden geopereerd aan haar knie en heeft zin in wandelingen buiten, met een praatje. Ze loopt met een rollator. Het is fijn als je wat rustig kan praten in het Nederlands dan kan ze je prima volgen. Mocht je (ook) Indonesisch spreken dan is dat helemaal leuk.

This request for help is suitable for Indonesian/Bahasa speaking neighbours.

Buurt
Nieuw-West
De Aker Sloten en Nieuw-Sloten
Type
Sociale hulp
Er op uit
Herhaling
Terugkerend
Referentie
19879
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest