1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Wandelen in de buurt

Wandelen in de buurt

Als je na een herseninfarct van twee jaar geleden nog af en toe duizelig wordt, voelt het niet zo veilig om (in je uppie) een blokje om te gaan. Deze gezellige dame (57) wil dat echter wel graag! Ze houdt namelijk van wandelen en door verschillende blessures heeft de ergotherapeut ook aangeraden om dat regelmatig te blijven doen. Nu loopt ze wel met haar man, maar af en toe een leuk gesprek met een buur is ook gewoon gezellig! Daarom zoeken wij een wandelbuur die het leuk vindt om eens in de twee weken (wekelijks is helemaal prachtig!) met mevrouw een blokje om te gaan. Help jij mevrouw om soepel te blijven?

Buurt
Zuid
Rivierenbuurt
Type
Sociale hulp
Er op uit
Herhaling
Terugkerend
Referentie
19693
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest