Samen struinen over de Dappermarkt

Een mevrouw van 86 wil graag om de twee weken met een vrouw naar de Dappermarkt. Ze is slecht ter been en heeft slecht zicht waardoor ze niet alleen naar buiten durft. Ze heeft een scootmobiel en rollator. Ze heeft ook jouw hulp nodig om de scootmobiel van het slot te halen. Vroeger hield ze van dansen op feestjes en ze houdt van allerlei soorten muziek, van Nederlandstalig tot Hindoestaans. Ze is goed in haken, breien en kleuren. Ze werkte als coupeuse en lerares op een knipschool. Struin jij met haar over de markt?

Frequentie: 1x in de twee weken

This request for help is also suitable for Sranang speaking neighbours.

Buurt
Oost
Oud-Oost (Dapperbuurt Transvaalbuurt Oosterparkbuurt)
Type
Sociale hulp
Herhaling
Terugkerend
Referentie
23374
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.