1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Pools en /of Duits...

Pools en /of Duits sprekende bezoekbuur gezocht!

Mevrouw (89) lijkt het gezellig om wat bezoek te krijgen van een buur! Ze woont in een seniorenwoning en komt nauwelijks buiten vanwege haar gezondheid. Mevrouw vindt het soms nog lastig dat ze vanuit haar geboorteland hier is komen wonen. Maar nu woont ze wel vlakbij haar dochter. Haar dochter doet bijna alles voor haar, maar heeft hiernaast ook nog een baan. Haar dochter heeft dus niet altijd tijd om gezellig een bakkie te drinken bij mevrouw thuis. Mevrouw is een pittige dame en weet goed wat ze wel en niet wil en dit laat ze je ook weten. Ze heeft vroeger geschilderd en getekend, maar doet dit nu niet meer. Wil jij kennis maken met mevrouw en kletsen over koetjes en kalfjes, of over vroeger en haar geboorteland? Goed om te weten: mevrouw spreekt enkel Pools en Duits en rookt in huis.

This request for help is only suitable for Polish or German speaking neighbours. 

Buurt
Zuidoost
Bijlmer-Oost (E-buurt G-buurt en K-buurt)
Type
Sociale hulp
Bezoeken
Herhaling
Terugkerend
Referentie
19238
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest