1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Wandelen over de Dappermarkt

Wandelen over de Dappermarkt

Deze meneer is wel 102-jaar oud! Zijn zicht gaat achteruit en hij is niet meer mobiel. Hij zou graag nog eens naar buiten gaan en de geluiden van de Dappermarkt om zich heen horen. Met de scootmobiel en een buurman of vrouw gezellig over de markt struinen zou hem goed doen.  

Frequentie:  1x in de twee weken

Bijzonderheden:  Het is belangrijk dat zijn contactpersoon op de hoogte wordt gebracht van de tijd en datum van de wandelafspraken. 

Buurt
Oost
Type
Sociale hulp
Herhaling
Terugkerend
Referentie
24495
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.