Samen wandelen met de hond

Mevrouw van 54 jaar die graag weer wat vaker naar buiten wil zoekt een buurtgenoot met een hond. Samen de hond uitlaten en ondertussen een praatje maken het liefst over de hond en alles wat daarbij hoort. Ze heeft altijd zelf een hond gehad maar die is vorig jaar helaas overleden. Die hond gaf haar een reden om te gaan wandelen en dat mist ze nu zo erg! 

 

Frequentie:  Maakt niet uit

Interesses: Kunstzinnig

Bijzonderheden:  Eenzaam

Buurt
Oost
Frankendael (Don Boscobuurt
Jeruzalem
Amsteldorp
Amstelkwartier)
Type
Sociale hulp
Herhaling
Terugkerend
Referentie
22466
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.