1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Buur met hond gezocht!

Buur met hond gezocht!

Hondenliefhebber (54) zou graag weer eens een wandeling maken vergezeld van een hond. In z'n eentje iemands hond uitlaten lukt niet, dus hij wandelt graag met jou mee als jij eropuit gaat met je viervoeter. Hij heeft zelf altijd meerdere honden gehad en genoot daar ontzettend van. Nu durft hij de verantwoordelijkheid niet meer aan i.v.m. gezondheidsklachten. Hij mist de positieve honden-vibe in z'n leven. Lijkt het jou en je hond wel gezellig om deze buur eens in de twee weken op te vrolijken met een wandeling? Hij rookt af en toe, maar kan dat onderweg ook laten.

This request is also suitable for English speaking neighbours.

 

Buurt
Nieuw-West
Osdorp
Type
Sociale hulp
Er op uit
Herhaling
Terugkerend
Referentie
19820
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest