1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Buur met hond gezocht

Buur met hond gezocht

Ach.. de liefde van een hond! Deze aardige meneer (54) heeft zelf drie honden gehad, maar door omstandigheden zit dat er helaas niet meer in. Zo jammer, want hij mist het samen lopen met een hondenvriend zo erg! Omdat hij het (zeker in het begin) nog wel spannend vindt om met iemand anders hond aan de wandel te gaan zijn we daarom op zoek naar:

1) een Goede Buur met een hond die af en toe eens een stuk met meneer en zijn/haar/diens hond zou willen wandelen. 

óf

2) een Goede Buur met een liefde voor honden, maar zonder eigen hond. Jullie kunnen dan samen een advertentie aanmaken op www.hondjeuitlaten.nl of www.oopoeh.nl en een leuke uitlaathond zoeken! Jullie zullen dan samen de hond uitlaten.

This request is also suitable for English speaking and dog loving neighbours.

 

Buurt
Nieuw-West
Osdorp
Type
Sociale hulp
Er op uit
Herhaling
Terugkerend
Referentie
19820
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest