De frisse Amsterdamse boslucht in

Deze actieve man (85) heeft in zijn leven zoveel vrijwilligerswerk gedaan dat hij Ridder in de Orde van Oranje-Nassau is. Helaas is het tegenwoordig lastig voor hem om zelfstandig de deur uit te gaan, het is nodig dat iemand zijn rolstoel duwt. Hij en zijn vrouw zijn door fysieke klachten niet mobiel en zitten beiden in een rolstoel. Het lijkt meneer heel leuk om eens in de twee weken met een goede buur naar het Amsterdamse bos te gaan om wat te wandelen en bijvoorbeeld ergens te lunchen. Meneer heeft veel interesses en is bestuurder in hart en nieren. Hij is actief geweest in de gemeenteraad, in een poppentheater, bij tennis-, cricket-, en honkbalverenigingen en erelid bij AFC, de oudste voetbalvereniging van Amsterdam. Geïnteresseerd in sport? Dan ben je bij meneer dus aan het goede adres. Welke goede buur neemt meneer de frisse Amsterdamse boslucht in?

Frequentie: 1 keer in de 2 weken

Bijzonderheden: In de ochtend komt het beste uit voor meneer. Verder is het fijn als je helpt met het aantrekken van zijn jas.

Buurt
Zuid
Buitenveldert
Type
Sociale hulp
Herhaling
Terugkerend
Referentie
25529
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.