fbpx

Potje gezelligheid

Ben jij in voor een pot met gezelligheid? Deze positieve man (69) zou het leven wat meer kleur willen geven en een buur zou hem de oppepper geven die hij nodig heeft. Op dit moment komt hij weinig onder de mensen en buiten. Op woensdag wandelt hij met een kennis, maar daar mag best wat meer gezelschap bij. Hij nodigt je graag uit bij hem thuis voor een en een koffie. Er staat een pooltafel en schaken doet hij als een pro. Graag zou hij ook als het weer goed is samen met jou even de buitenlucht, in gewoon voor een wandeling om of een boodschap. Maken jullie er samen wat moois van?

Frequentie:  een keer per twee weken

Bijzonderheden: Meneer rookt maar doet dit op het balkon. Hij houdt van schaken en poolen.

Buurt
West
Bos en Lommer
Type
Sociale hulp
Herhaling
Terugkerend
Referentie
28943
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Of lijken deze burenvragen je wat?

Kast een verdieping naar boven

Wie zou mevrouw (57) willen helpen om samen met haar een boekenkast 1 verdieping naar boven te verplaatsen. De kast is...

Lampen ophangen

Mevrouw (47) zoekt een goede buur die bij haar een badkamerlamp kan komen ophangen. In de badkamer hangt nu slechts...

Op stap met de rolstoel

Mevrouw van 75 jaar zou zo graag wat vaker naar buiten willen gaan. Haar mantelzorgers zijn druk bezet, dus iemand die...