fbpx

Wandelen en er op uit

Ga je mee aan de wandel? Deze meneer wil graag zijn conditie weer opbouwen en daarom wandelen. Hij gaat er graag op uit naar Artis, de hortus, musea of de markt. Ook wil hij graag naar de opening van de nieuwe fietsenstalling op 28 januari bij CS. Hij heeft COPD en moet daardoor af en toe even uitrusten op een bankje. Hij gaat regelmatig schaken in het buurthuis in Oud West, maar hij zou het leuk vinden om in Bos en Lommer de buurthuizen te verkennen om te zien wat daar voor gezelligs gebeurt. Daarin is jouw input ook welkom.

Frequentie:  een keer per twee weken

Bijzonderheden: Meneer rookt maar kan dat prima laten. Hij houdt van schaken en poolen.

Buurt
West
Bos en Lommer
Type
Sociale hulp
Herhaling
Terugkerend
Referentie
26336
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.