Wandelen

Een dame van 86 met een rollator wil graag aan de wandel en voelt zich zekerder wanneer jij met haar meegaat en helpt de stoep op en af te gaan. Ze is beginnend vergeetachtig, maar zal je gezicht herkennen. Ze is dol op haar tuin waar ze regelmatig fleurige bloemen uit plukt. Verder houdt ze van luisteren naar opera's en operettes en kijkt graag Max programma's zoals 'We zijn er bijna' en muziekprogramma's met Jeroen van der Boom. 

Frequentie: Eén keer in de twee weken, maar iedere week mag ook. Dinsdags en vrijdagochtend heeft ze al andere plannen. 

Bijzonderheden: Ze is erg punctueel.

Buurt
Nieuw-West
Osdorp
Type
Sociale hulp
Er op uit
Herhaling
Terugkerend
Referentie
24328
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest