1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Wandelen op doktersadvies

Wandelen op doktersadvies

Mevrouw (60) ziet op dit moment bijna geen mensen en mist het sociaal contact enorm. De enige die haar nu gezelschap houdt is haar parkiet. Op dokters advies moet ze in beweging blijven en zou het super leuk zijn als jij dat met haar wilt doen onder het genot van een kop koffie. Ze is heel sociaal en gezellig maar komt moeilijk uit haar woorden door een aandoening, dus ze vraagt om wat geduld en begrip. Wat nog op haar verlanglijstje staat is dieren bewonderen in Artis. Ze is namelijk gek op dieren. Kom jij kennis maken met mevrouw? 
 
Frequentie: 1x per 2 weken
 
Interesses: dieren – heeft een parkiet
 
Bijzonderheden: Mevrouw komt moeilijk uit haar woorden en kan niet snel lopen, maar met wat geduld komen jullie er samen uit. Eerste afspraak zal gaan via haar contactpersoon.
Buurt
Zuidoost
Gaasperdam (Reigersbos Holendrecht en Nellestein)
Type
Sociale hulp
Bezoeken
Herhaling
Terugkerend
Referentie
23105
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest