1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Gezocht: 2 wandelmaatjes!

Gezocht: 2 wandelmaatjes!

Meneer (78) zoekt twee wandelmaatjes die elkaar om de week zouden willen afwisselen. Zodat meneer 1x in de week een wandelingetje kan maken. Hij neemt het wandeladvies van de dokter namelijk graag ten harte. Meneer is erg snel moe en in zijn eentje gaat het erg moeizaam. Nu drinkt meneer in zijn eentje weleens een kopje koffie bij hem op de hoek, maar het zou leuk zijn om eens met iemand over bijvoorbeeld de politiek te kunnen babbelen. Vind jij het leuk om afgewisseld met een andere buur 1x in de twee weken met meneer te wandelen? Of ken je zelf iemand met wie je wilt afwisselen? 

Buurt
Centrum
Binnenstad (Burgwallen Grachtengordel Nieuwmarkt en Lastage)
Type
Sociale hulp
Er op uit
Herhaling
Terugkerend
Referentie
21356
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest