fbpx

Vuilnis buiten zetten

Deze dame (73) is op zoek naar iemand die eens in de twee weken het vuilnis voor haar buiten kan zetten. Ze heeft een jaar geleden een zware lading met spullen tegen haar knie aangehad waardoor lopen niet meer heel voorspoedig gaat. Ze voelt zich bezwaard om het steeds aan haar buren te vragen en hoopt op deze manier iemand te vinden die het graag voor haar doet! Ze woont op drie hoog en er is geen lift aanwezig dus het is gelijk een mooie conditietraining! Ze zet het vuilnis van tevoren klaar, dus de klus is zo gepiept. Maak jij deze mevrouw blij door haar vuilnis aan de weg te zetten? 
 
Frequentie: 1x per 2 weken
Bijzonderheden: Mevrouw woont op drie hoog en er is geen lift. 
Buurt
West
Oud-West
Type
Praktische hulp
Herhaling
Terugkerend
Referentie
26455
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.