fbpx

Vrolijkheid voor mevrouw

Een mevrouw van 84 jaar maakt er samen met haar man het beste van. Helaas, is mevrouw getroffen door licht beginnende dementie. Ondanks dat ze veel op stap is met haar man, zou een leuke buur wat afwisseling bieden. Samen aan de wandel of rustig een kopje thee of koffie. Zo is het wat minder druk voor meneer en heeft mevrouw nog wat aanspraak. Afspraken verlopen via haar man. Breng jij die vrolijke afwisseling in het leven van mevrouw? 

Frequentie: 1x in de twee weken of iets minder vaak. 

Interesses: Lekker naar buiten voor een wandeling

Bijzonderheden: Mevrouw heeft lichte dementie, dus haar man regelt de afspraken. Verder merk je hier niet veel van in het contact. Er is voorkeur voor een vrouw.

Buurt
Type
Sociale hulp
Herhaling
Terugkerend
Referentie
25904
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.