fbpx

Voorjaarsklaar maken van mijn tuin

Buur gezocht met groene vingers! Mevrouw (59) heeft de afgelopen jaren wat tegenslagen gehad, ook met haar gezondheid. Vroeger was ze een echte tuinliefhebber en kon ze ervan genieten om te tuinieren. Helaas lukt dit niet meer. Met de zomer in aantocht wil ze graag weer van het zonnetje genieten met koele drank! De gemeente zal langs komen om een drempel te plaatsen zodat ze in ieder geval goed de tuin in komt.
Mevrouw heeft 2 jaar geleden voor het laatst zalf iets aan de tuin kunnen doen. Omdat de tuin betegeld is, gaat het vooral om wat onkruid dat tussen de tegels groeit en hier en daar een plant. Een paar helpende handen voor het onkruid zullen een wereld van verschil maken. Mocht je tijd over hebben en zin dan liggen er onderdelen van een 2 persoons bed die naar het grofvuil kunnen aan de straat. Ben jij een tuinliefhebber en steek je graag je handen uit de mouw? Je bent van harte welkom.

Frequentie: eenmalig misschien een 2e keer. Foto’s zijn beschikbaar.

Benodigdheden: mevrouw heeft geen gereedschap, kun je zelf wat basistuingereedschap meebrengen?

Bijzonderheden: er is een kat die je af en toe komt vergezellen.

Buurt
West
De Baarsjes
Type
Praktische hulp
Herhaling
Eenmalig
Referentie
27148
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Of lijken deze burenvragen je wat?

Rit: 6 juli van OLVG West naar huis

Mevrouw heeft op 6 juli om 15.00 uur een afspraak in het OLVG West. RMC brengt haar erheen. Wil jij haar na afloop...

Veelzijdige buur zoekt aanspraak

Deze bijzonder vriendelijke meneer (82) is vroeger zelf vrijwilliger geweest, maar is nu voor zichzelf op zoek naar...

Twee banken naar het grofvuil

Mevrouw (70) heeft hulp nodig bij het verplaatsten van 2 zware banken en een kleine koelkast. Deze moeten naar de...