Vervoer naar OLVG Oost op do 4-7

Sjeesbuur gezocht! Meneer (72) heeft op donderdag 4 juli een afspraak in het OLVG Oost om 13 uur. Het is een hele geruststellende gedachte als er een buur meegaat. Meneer kan goed met de rollator lopen, maar is erg onzeker, daarom is de begeleiding heel fijn. Het liefste wil hij er al om 12.45 uur zijn zodat jullie op een rustig tempo naar de juiste afdeling kunnen gaan. Heb jij een auto en kan jij deze dag? Laat het ons weten! Meneer is je erg dankbaar.

Frequentie: Eenmalig

Onkostenvergoeding: 35 cent per gereden kilometer en eventuele parkeerkosten 

Locatie ophalen en tijdstip: Meneer kan opgehaald worden bij het Pintohuis: Antoniesbreestraat 69 omdat je daar wat makkelijker met de auto komt. Tijdstip in overleg.
Bijzonderheden: De opvouwbare rollator gaat mee
Duur afspraak: 2 uur
This request for help is suitable for Dutch and English speaking neighbours.

Buurt
Centrum
Binnenstad (Burgwallen Grachtengordel Nieuwmarkt en Lastage)
Type
Vervoershulp
Herhaling
Eenmalig
Referentie
31065
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Of lijken deze burenvragen je wat?

RIT 11/7 naar AVL om 09.00 uur

Dit echtpaar heeft een afspraak op donderdag 11 juli om 09.45 uur in het AVL. Ze worden graag thuis opgehaald om 09.00...

Kleine reparatie van Cd-speler

Deze lieve buurvrouw (82) heeft een Cd-speler die het niet meer doet. Het probleem ligt bij de lade waar je de Cd in...