fbpx

RIT Naar Tuinpark Lissabon

Mevrouw (67) zou het liefst de zomer willen vertoeven in het Lissabon tuinpark samen met haar hond Nina. Even ontsnappen uit de hectiek van de stad. Lekker ontspannen, nippend aan een drankje, of een heerlijke wandeling maken. Bloemen, vlinders, de geur van groen, het is haar lievelingsplek. Helaas is zij momenteel niet in staat om daar zelf naartoe te gaan. Normaal pakt ze de fiets maar een breuk in haar schouder heeft roet in het eten gegooid. Het is een rit van ongeveer 7 minuten. Welke buur zou haar willen brengen en op te halen? Dag en tijd is in overleg. Liefst wekelijks maar 1x in de 2 weken is ook goed. Mocht je het leuk en gezellig vinden dan biedt ze je een drankje aan. Reageer vooral ook als je maar 1 keer kunt, dan zoeken wij door voor de andere momenten.

Frequentie: liefst wekelijks maar 1x in de 2 weken is ook goed

Bijzonderheden: haar hond Nina gaat me, zij is een Tibetaanse terrier.

Locatie ophalen en tijdstip: thuis ophalen (Zuid) tijdstip en dag is in overleg
Locatie bestemming en tijdstip: het adres is Sloterweg 865 (Tuinpark Lissabon)

Onkostenvergoeding: 35 cent per gereden kilometer en eventuele parkeerkosten 

 

 

Buurt
Zuid
Hoofddorppleinbuurt en Schinkelbuurt
Type
Vervoershulp
Herhaling
Eenmalig
Referentie
28232
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Of lijken deze burenvragen je wat?

Rummikub spelen en kletsen

Deze dame van 93(!!) is een echte kletskous. Dat is ook niet zo gek als je bijna 94 jaar aan levenservaring hebt. Ze...

Wat boodschappen

Deze aardige mevrouw (90) kan zelf de boodschappen niet meer halen. Zij woont 2 hoog, is onlangs gevallen en loopt nu...

Een gesprekje en een wandeling

Voor een gezellige meneer (68) in Oud-West zoeken wij een lieve en betrokken buurvrouw die af en toe samen met meneer...