1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Licht brengen

Licht brengen

Mevrouw (86) zoekt een goede buur die samen met haar bekijkt welke nieuwe lampen (armaturen) zij goed zou kunnen aanschaffen voor de woonkamer en de keuken. Ze zou ze dan graag samen met jou gaan kopen en je vragen de lampen op te hangen. Ook wil  ze graag in de badkamer een sterker peertje in de verlichting ingedraaid hebben. Breng jij samen met haar nieuw licht in donkere tijden? Ze verstaat wel Nederlands als je het rustig aan doet. Als jij Arabisch met haar kunt spreken zou dat fantastisch zijn! En neem alsjeblieft het nodige gereedschap mee.

Buurt
Oost
Oud-Oost (Dapperbuurt Transvaalbuurt Oosterparkbuurt)
Type
Praktische hulp
Dingen ophangen
Herhaling
Eenmalig
Referentie
21417
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest