1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Verplaatsen van meubilair

Verplaatsen van meubilair

Dit echtpaar (80 & 81) kan wel wat spierballen gebruiken! Op dit moment staan de droger en de koelkast op zolder. Nu het mevrouw niet meer lukt om de zoldertrap op te klimmen is dat op z'n zachtst gezegd onhandig. Daarom zouden ze deze graag willen verplaatsen naar een verdieping lager. Om dat mogelijk te maken moet er eerst een tweepersoons logeerbed wijken. Dat is een heel goed bed inclusief matras, dekens etc. Graag zouden ze dit bed een tweede leven gunnen! Het kan worden opgehaald door een kringloop maar dan moet het eerst gedemonteerd worden en naar de begane grond gedragen. Mevrouw belt de kringloop voor een afspraak, in overleg met jou. Zou jij meneer en mevrouw kunnen helpen bij deze klus? Het is niet te doen in je uppie dus heb je iemand die je kan helpen? Super! 

Frequentie:  1x

 

Benodigdheden: 2 paar spierballen

 

Bijzonderheden: Als je nog een goed bed zoekt mag je hem houden! 

 

Buurt
Nieuw-West
Osdorp
Type
Praktische hulp
Dingen tillen
Herhaling
Eenmalig
Referentie
23689
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest