1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Uitstapjes: Concert, terras of...

Uitstapjes: Concert, terras of museum

Ben jij ook gek op klassieke muziek? Dan zou jij eens met deze meneer (81) op pad moeten gaan! Maar, een terras pakken met een lekkere bak koffie of een museumbezoek is ook niet verkeerd. Meneer is niet meer zo mobiel en kan hierdoor wat moeilijker naar buiten. Hij loopt met een looprek of rijdt in zijn scootmobiel. Gezelligheid en ondersteuning zal wonderen doen! 

Frequentie:  1x in de twee weken

Interesses: Klassieke muziek en musea bezoek 

Bijzonderheden: Meneer spreekt graag af ergens in de stad i.p.v. bij hem thuis   

Buurt
Zuidoost
Bijlmer-West (Venserpolder D-buurt F-buurt H-buurt)
Type
Sociale hulp
Er op uit
Herhaling
Terugkerend
Referentie
22876
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest