1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Samen de verhuisdozen opruimen

Samen de verhuisdozen opruimen

Mevrouw (33) is net verhuisd en zoekt een buur die kan helpen bij het leegmaken van de kinderkamer voor haar jongste kind. Op dit moment staan er 10 verhuisdozen en een paar tassen in de kamer en die moeten naar de zolder of de schuur. Er komt dus wat trap lopen bij kijken. Ook zal er misschien af en toe iets uitgepakt moeten worden. Het zal net te veel zijn voor 2 uurtjes werk, maar als je 2 a 3 keer kan langskomen is de klus wel zo'n beetje geklaard! Mevrouw is de beroerdste niet en helpt heel graag mee, maar in haar eentje is het simpelweg te veel om te overzien. Helemaal omdat er al zoveel geregeld en geklust moest worden de afgelopen tijd. Wie helpt mevrouw gezellig mee en krijgt als bonus wat gratis sportschool oefeningen erbij: trappetje op trappetje af, aanspannen die buikspieren en door de hurken bij het tillen!

Buurt
Noord
Bloemenbuurt en Floradorp
Type
Praktische hulp
Dingen tillen
Herhaling
Terugkerend
Referentie
20646
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest