fbpx

Bezoek met een bakkie

Wie zou deze lieve dame (86) wat gezelschap willen houden? Zij wil graag aanspraak hebben, want ze is erg eenzaam. Leeftijd en gezondheid spelen hierin een grote rol. Ze zou het erg leuk vinden als iemand gewoon even langs komt op bezoek om te kletsen en een bakje koffie te drinken. Omdat dit nogal spannend is voor haar zou ze graag eerst kennis willen maken met een buuf aan huis. Dit zou voor haar heel erg fijn zijn om de sleur te doorbreken en een nieuw gezicht te zien. Als er een klik is dan zou ze het enig vinden om een keer naar een museum te gaan of gewoon een blokje om in de buurt. Ze noemt zichzelf een museummens en het liefst zou ze daar zo vaak mogelijk naartoe willen gaan. Helaas gooit haar leeftijd roet in het eten. Als ze een goede dag heeft lijkt het haar ontzettend leuk om dat weer eens uit te proberen. Breng jij wat kleur in haar leven? Je bent van harte welkom!

Frequentie: Beginnen 1x in de 3 weken, is er een klik en dan 1x per 2 weken
Bijzonderheden: Een buurvrouw graag! Mevrouw houdt er ook van om een spelletje te spelen

Buurt
Nieuw-West
Osdorp
Type
Sociale hulp
Herhaling
Terugkerend
Referentie
26129
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.