fbpx

Af en toe eruit

Deze pittige dame van 83 jaar is op zoek naar iemand die af en toe iets met haar onderneemt. Ze houdt er absoluut niet van als ze wordt behandeld als een oude vrouw, maar ze heeft wel last van haar gezondheid. Voor de deur staat een Canta, waar je op de passagiersstoel mag plaatsnemen, want rijden doet ze zelf. Ze heeft een Stadspas en zou weleens naar een museum willen. Ze is niet zo van de onbenullige kletspraatjes. Ook zou ze wat hulp met haar computer willen af en toe. Heb jij een no-nonsense mentaliteit en kun je wel wat gas teruggeven? Ga dan eens langs bij mevrouw! 

Frequentie: 1x in de twee weken (is flexibel) 

Interesses: Musea, wandeling en de computer 

Bijzonderheden: Mevrouw loopt met een rollator   

Buurt
Noord
Nieuwendam Noord
Type
Sociale hulp
Herhaling
Terugkerend
Referentie
23154
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.