Tweewekelijk-se wandelbuur

Mevrouw (81) wil graag ommetje doen in de buurt. Ze loopt met een rollator. Vroeger speelde ze vaak kaartspelletjes en ging ze wekelijks naar de kerk. Ze maakte eten voor de kerk dat ze dan langs ging brengen. Nu zoekt mevrouw een wandelbuur! Heb jij zin om een stukje te wandelen met mevrouw? Misschien wel richting de kerk! 

This request for help is suitable for Arabic and Iraki speaking neighbours.

Frequentie:  1 keer in de 2 weken (liefst vaker, 1 keer per week)

Interesses: Kaartspelletjes en naar de kerk gaan.

Bijzonderheden: Mevrouw spreekt niet super goed Nederlands, maar met een  beetje geduld komen jullie er wel uit

Buurt
West
Type
Sociale hulp
Herhaling
Terugkerend
Referentie
23961
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.