Twee uurtjes snoei en knipwerk in de tuin

Mijnheer van 63 jaar die door een aandoening steeds minder kan zoekt een tuinhulp voor 2 uurtjes. Wat knip- en snoeiwerk moet er gedaan worden. Na die 2 uur kan je een rondleiding krijgen door het huis! Mijnheer heeft altijd gokautomaten gerestaureerd uit de jaren 30. In goede tijden stonden er wel 200 in huis nu zijn dat er nog 10. Verder weet hij van alles over stripboeken, het verzamelen was een van zijn hobby’s. Het liefst zou hij een rariteitenwinkeltje willen beginnen waar hij van alles kan uitstallen. Dus wie heeft groene vingers en is ook stik nieuwsgierig?

Frequentie:  eenmalig

 

 

 

 

Buurt
Noord
Type
Praktische hulp
Herhaling
Eenmalig
Referentie
25016
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.