1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Twee kleine naaiklusjes

Twee kleine naaiklusjes

Deze dame (77) heeft vroeger op de ouderwetse manier prachtige avondjurken genaaid. Door een hersenbeschadiging kan ze dit niet meer. Ze heeft hulp nodig bij het repareren van haar jasje. De zijnaad is losgeraakt en er zit een gat in de kraag. Het zou fijn zijn als je ook even de zoom van het gordijn kan naaien (20cm ongeveer). Het moet met de hand genaaid worden en waarschijnlijk ben je met een uurtje klaar. Naaigerei is allemaal aanwezig. Handig om te weten is dat mevrouw niet tegen roken kan! Kom jij dit even fixen voor mevrouw zodat ze eindelijk van die speldjes af kan?

This request for help is suitable for English, German and French speaking neighbours

Buurt
Noord
Vogelbuurt en IJplein
Type
Praktische hulp
Kleine reparaties
Herhaling
Eenmalig
Referentie
21761
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest