1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Kast en bed afmaken

Kast en bed afmaken

Oh jeej! Deze vriendelijke dame (43) heeft twee Leen Bakker-meubels die maar voor de helft tot wasdom gekomen zijn! Helaas lukt het haar en haar zoon (16) niet om dit af te maken. Vroeger schakelde ze altijd de vader van haar kinderen in voor dit soort klusjes, maar hij is onlangs jammer genoeg verhuisd naar het buitenland. Lijkt jou het wat om voor deze mevrouw, haar kinderen en haar kat: (1) het hoofdeinde te monteren op een bedframe en (2) een kast af te maken. Handleidingen van Leen Bakker en gereedschap zijn aanwezig!

This request for help is suitable for Portuguese, Spanish and English speaking neighbours.

Buurt
Noord
Nieuwendam Noord
Type
Praktische hulp
Dingen ophangen
Herhaling
Eenmalig
Referentie
19411
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest