1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Tuin zomerklaar maken

Tuin zomerklaar maken

Gezocht, goede buur om mevrouw haar tuin zomerklaar te maken! Zowel de klimop als het onkruid hebben een goed voorjaar gehad en mevrouw haar tuin her en der overgenomen. Mevrouw (67) heeft artrose waardoor het haar zelf helaas niet lukt om in de tuin te werken. Mevrouw is een lieve dame die af en toe wat somber kan zijn. Ze houdt van kletsen dus een kletspauze tussen het tuinwerk komt er vast van! Het gaat om de volgende tuinklussen:

– De klimop groeit over de tegels dus kan wel wat snoeiwerk gebruiken! 

– Ook is er hoogstaand groen onkruid wat een deel van de tegels bedekt en hier en daar nog wat laag onkruid wat tussen de tegels door groeit. Dit mag allemaal gewied worden.

Wil jij helpen met een van deze klussen of heb je zin om beide op te pakken? Laat het ons weten. Mocht je eerst foto's willen zien dan kan dat. Goed om te weten: de begeleider van mevrouw kan zorgen voor tuingereedschap.

Buurt
Zuid
Apollobuurt en Stadionbuurt
Type
Praktische hulp
Tuinklussen
Herhaling
Eenmalig
Referentie
19489
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest