Tuintje in centrum aan kant

Voor deze mevrouw (58) en haar man zijn wij op zoek naar een buur met groene vingers. Aangezien ze allebei last hebben van fysieke klachten kunnen zij hun tuin niet opknappen. Hiervoor zoeken wij iemand die het onkruid tussen en van de tegels kan verwijderen, de aarde kan omspitten en de bladeren kan verwijderen uit de tuin. Zou jij hen willen helpen?

Frequentie: Eenmalig

Benodigdheden: Basis tuingereedschap

Bijzonderheden: Er zijn katten thuis

This request for help is also suitable for Dutch, English and German speaking neighbours 

Buurt
Centrum
Weesperbuurt Plantage en Oostelijke Eilanden
Type
Praktische hulp
Herhaling
Eenmalig
Referentie
30771
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Of lijken deze burenvragen je wat?

RIT 11/7 naar AVL om 09.00 uur

Dit echtpaar heeft een afspraak op donderdag 11 juli om 09.45 uur in het AVL. Ze worden graag thuis opgehaald om 09.00...

Kleine reparatie van Cd-speler

Deze lieve buurvrouw (82) heeft een Cd-speler die het niet meer doet. Het probleem ligt bij de lade waar je de Cd in...