Afval wegkarren en de tuin aan kant

De tuin van deze kletsgrage dame (72) is wat overwoekerd. Er moet een Bamboe en een slingerplant worden verwijderd. Verder moet het tuinafval weggebracht worden met een kar. deze bevat ook zakken van een vorige keer. Mevrouw wil graag wat paaltjes met gaas aan haar voorgeveltuintje zodat de katten er niet meer terecht kunnen. Alle spullen en hamer zijn aanwezig. Welke handige sterke man wil deze dame helpen? Er zijn foto’s aanwezig van de tuin en het tuinafval.

Frequentie: Eenmalig (misschien is er een tweede keer nodig, maar dit hoeft niet, dan kunnen wij ook op zoek naar een tweede goede buur).

Benodigdheden: Niets, dat heeft mevrouw allemaal. 

Bijzonderheden: Mevrouw heeft drie parkieten en rookt.

This request is also suitable for Sranan speaking neighbours.
 

Buurt
West
Type
Praktische hulp
Herhaling
Eenmalig
Referentie
24862
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.