Tuinklus

Deze lieve dame (76) in West is op zoek naar een Goede Buur met Groene Vingers! Mevrouw heeft een kleine (5 x 3) maar nette tuin die altijd is bijgehouden door haar zwager, helaas is hij niet meer in staat dit te doen. Ze heeft zelf niet zoveel verstand van tuinieren, dus als je haar nog wat tuinier-kennis kan meegeven zou ze dat helemaal fantastisch vinden. Mevrouw wil graag dat haar kamperfoelie gesnoeid wordt, dat er een goede buur een blik werpt op een plant die er erg sneu bijhangt, en moet er een beetje onkruid verwijderd worden. Welke Goede Buur komt dit overzichtelijke klusje klaren voor mevrouw? Er hoeft geen enkel tuinier-gereedschap meegenomen te worden, ze heeft alles al in huis!

Frequentie:  Eenmalig.

Benodigdheden: Niks! Mevrouw heeft alles in huis.

Buurt
West
Oud-West
Type
Praktische hulp
Tuinklussen
Herhaling
Eenmalig
Referentie
23272
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest