1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Beetje onkruid en snoeien

Beetje onkruid en snoeien

Mevrouw (59) is op zoek naar een goede buur die haar kan helpen de tuin netjes te maken. Er groeit onkruid tussen haar planten, dit kan gewied worden. Ook is er wat snoeiwerk. Goed om te weten: Mevrouw spreekt niet vloeiend Nederlands, maar met wat rust en geduld kom je samen een heel eind. Goed om te weten: er is tuingereedschap aanwezig.

This request for help is suitable for Portugese speaking neighbours.

Buurt
West
De Baarsjes
Type
Praktische hulp
Tuinklussen
Herhaling
Eenmalig
Referentie
19643
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest