1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Een plan voor de...

Een plan voor de tuin

Na jaren elke keer de onkruidverdelger te hebben ingezet zou deze vrouw van 59 heel graag hulp willen bij het maken van een mooi tuinplan. Doordat ze op het autistisch spectrum zit, ziet ze alleen de details en krijgt ze het niet voor elkaar een plan en planning te maken voor de inrichten van de tuin. Ze zou heel graag willen dat een groenkenner met haar mee kijkt en denkt en dat jullie samen een plan van aanpak schrijven. Ze heeft wat geld opzij gezet voor planten dus als het plan er is kan het ook echt gerealiseerd worden! Als je het leuk vindt kan je haar daar ook nog mee helpen onder het genot van hedendaagse wereldmuziek, want ze is een echte muziekliefhebber.  

 This request for help is suitable for English/ French/ Indonesian speaking neighbours.

Buurt
West
Oud-West
Type
Praktische hulp
Tuinklussen
Herhaling
Eenmalig
Referentie
19477
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest