1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Lekker wieden in de...

Lekker wieden in de tuin

Voor deze heer (64) zoeken we een goede buur die zijn tuin weer netjes maakt. Het onkruid heeft de tuin overgenomen en meneer kan er nu niet meer in zitten! Dit zou echter wel goed zijn voor hem, gezien zijn kwetsbare gezondheid. Door ziekte is meneer flink afgezwakt en kan hij veel niet meer zelf. Zijn drie kinderen zijn nauw betrokken en doen vrijwel alles voor hem, maar ook nog de tuin wieden wordt voor hen te veel. Ga jij het onkruid te lijf zodat meneer weer kan genieten van zijn tuin? Meneer heeft geen tuingereedschap, maar je kan het onkruid prima met de hand uit de grond trekken. Als je het onkruid eerst op foto's wil bewonderen, dat kan! We hebben foto's beschikbaar.

This request for help is suitable for Arabic and Spanish speaking neighbours.

Buurt
West
De Baarsjes
Type
Praktische hulp
Tuinklussen
Herhaling
Eenmalig
Referentie
19951
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest