1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Onkruid wieden in kleine...

Onkruid wieden in kleine tuin

Voor dit echtpaar van eind 70 zijn we opzoek naar een buur die hun tuin van vier vierkante meter wil komen wieden. Het onkruid woekert er nogal. Het echtpaar is vanwege hun gezondheid niet meer in staat om fysieke klussen te klaren. Meneer heeft nog wel een beetje in de tuin gewerkt, maar helaas lukt niet alles meer. Kom jij langs? Goed om te weten is dat het echtpaar het wel wat spannend vindt om nieuwe mensen binnen te laten. Een vrijwilliger van een andere organisatie die hen helpt met wat zaken is er daarom misschien ook even bij. Je zult in ieder geval contact met hem hebben om een afspraak te maken met het echtpaar. Mocht je eerst een foto willen zien van de tuin, laat het ons weten. Het is een leuk project als je houd van veel resultaat van je werk.

This request for help is suitable for Hindustani speaking neighbours.

Buurt
Zuidoost
Bijlmer-West (Venserpolder D-buurt F-buurt H-buurt)
Type
Praktische hulp
Tuinklussen
Herhaling
Eenmalig
Referentie
19523
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest