1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Grasmaaien in de zon

Grasmaaien in de zon

Voor een meneer van 75 jaar zoeken wij iemand die het leuk vindt om het gras in zijn tuin te maaien (ongeveer 3 bij 4 meter). Een klusje waarbij je even helemaal je gedachten op nul kan zetten. Meneer is hartpatiënt en kan het daarom zelf niet meer. Hij is druk in de weer met doktersafspraken, maar als je op dinsdag zou kunnen langskomen is hij sowieso thuis, want dan komt altijd de huishoudelijke hulp. Heb jij zin om meneer zijn grasveldje weer netjes te maken?  Kom dan je skills showen!

Frequentie:  Eenmalig

Benodigdheden: grasmaaier is aanwezig

Bijzonderheden: Het contact loopt via de dochter en meneer heeft het liefst dat je op een dinsdag kan, maar dit is wel bespreekbaar. 

This request for help is suitable for Surinamese speaking Neighbours.

Buurt
Oost
Type
Praktische hulp
Herhaling
Eenmalig
Referentie
24239
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.