1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Heg snoeien

Heg snoeien

Voor deze dame op leeftijd (78) zoeken we iemand die wel met een heggenschaar overweg kan. De tuin is best wel verwilderd, maar daarom is er enkel hulp gevraagd bij de heg. Normaliter doet de buurvrouw van deze dame het een en ander, maar dit klusje lukt haar niet. Zorg jij dat de heg een beetje in model blijft? Neem dan snel je heggenschaar mee en kom eens langs! Er is een video van de tuin beschikbaar.

 

Frequentie:  Eenmalig

 

Benodigdheden: Heggenschaar / snoeischaar / heggenzaag 

 

Bijzonderheden: Het contact verloopt via de buurvrouw van mevrouw 

 

This request for help is also suitable for Somali speaking neighbours. 

Buurt
West
Type
Praktische hulp
Herhaling
Eenmalig
Referentie
24654
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.