1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Tuin met onkruid deel...

Tuin met onkruid deel 2

Lentekriebels zijn fijn, maar niet als je ze krijgt omdat het onkruid tot aan je knieën staat. We hebben een mooie tuinvraag in de aanbieding die we in 2 delen geknipt hebben, omdat het anders wel erg veel werk is voor jou als goede buur. Mevrouw is in de 80 en haar buurvrouw die normaal helpt, zit met een tennisarm dus dat zet ook geen zoden aan de dijk. We hebben al een goede buur die het onkruid voor haar rekening neemt, fijn als jij zou willen snoeien! Er is geen gereedschap aanwezig dus dat moet je zelf meenemen. In ieder geval een snoeischaar en een paar tuinhandschoenen. Wil jij deze dame helpen?

Het contact verloopt via de buurvrouw omdat mevrouw nogal slechthorend is. 

Buurt
West
De Baarsjes
Type
Praktische hulp
Tuinklussen
Herhaling
Eenmalig
Referentie
18759
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest