Tuin aan kant en ramen lappen

Meneer (60) kan vanwege zijn gezondheid zijn tuin niet meer bijhouden en zijn buitenramen niet meer lappen. Hij wil graag dat in zijn kleine achtertuin dode bladeren en gevallen takken worden opgeruimd. Verder zijn er twee kleine ramen en een tuindeurraam die hij graag aan de buitenkant schoon wil hebben. Hij heeft al het (tuin)gereedschap en een trapje. De zus van meneer is aanwezig bij de afspraak, en zal zover haar lichaam dat toelaat assisteren waar dat kan. Maak jij zijn tuin en ramen weer mooi (schoon)? Foto's en een filmpje zijn beschikbaar!

Frequentie: Eenmalig.

Bijzonderheden: Het contact met meneer verloopt via zijn zus, zij is ook aanwezig.

This request for help is also suitable for Arabic and French speaking neighbours.

Buurt
Oost
Type
Praktische hulp
Herhaling
Eenmalig
Referentie
23537
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.