1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Tijdelijke boodschappen-hulp

Tijdelijke boodschappen-hulp

Welke goede buur(man) helpt meneer (77) tijdelijk met de boodschappen? Meneer is jarenlang geholpen met de inkopen, maar zijn hulp is ermee opgehouden en meneer is in afwachting van een stabiele vervanger. Door zijn kwetsbare gezondheid kan hij het helaas niet meer zelf en een netwerk wat hier iets in kan betekenen heeft hij niet. Wil jij meneer in de tussentijd zo eens in de 2 weken helpen aan een gevulde koel- en voorraadkast? Meneer kletst gemakkelijk over zijn leven, dus wie weet zit er nog een kletspraatje in als je de boodschappen komt langsbrengen.

Buurt
Zuidoost
Bijlmer-Oost (E-buurt G-buurt en K-buurt)
Type
Praktische hulp
Boodschappen doen
Herhaling
Terugkerend
Referentie
21600
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest