1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Terras, harinkje happen of...

Terras, harinkje happen of film

Ooit eens willen ervaren hoe het is om in een scootmobiel te rijden? Gelijk je skills tonen met rijden in kleine ruimtes? En het geheel afsluiten met een terrasje, een haring of een filmpje?  Dan is deze hulpvraag echt iets voor jou! (het is trouwens ook ok als je het nog moet leren) Deze rustige buur is op zoek naar een goede buur die er met hem op uit wil. 
Qua buurt zit je al goed, want hier in Oud-West zijn de Filmhallen om de hoek, de cafe's op rolafstand en de haringboer een straatje verder. Ga jij de uitdaging aan? 

 

Buurt
West
Oud-West
Type
Sociale hulp
Er op uit
Herhaling
Terugkerend
Referentie
20546
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest