1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Straatje in blokje om

Straatje in blokje om

Graag even een straatje in en blokje om, dat wil deze dame die net 75 jaar is geworden. Ze gaat graag aan de wandel en dat lukt nog best met rollator. Haar man kan vanwege ziekte helaas niet mee en zelf kampt ze met de gevolgen van een herseninfarct waardoor ze liever niet alleen gaat. Ook zo ongezellig, dus ga jij gezellig met haar mee voor een korte wandeling? Deze voormalige Engelse lerares houdt van tekenen, aquarellen en edelsmeden, dus leuk als jij eventueel ook creatief bent! 

This request for help is suitable for English speaking neighbours.

Buurt
Zuid
Hoofddorppleinbuurt en Schinkelbuurt
Type
Sociale hulp
Er op uit
Herhaling
Terugkerend
Referentie
20105
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest