1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Stevige wandeling

Stevige wandeling

Ben jij een goede buur die ook graag wandelt? Ga je dan gezellig mee met deze fitte vrolijke dame van 78 jaar! Ze gaat nu vaak alleen op pad, maar het lijkt haar gezellig om ook eens samen met iemand te wandelen en te praten over van alles en nog wat. Mevrouw doet niet aan ommetjes, maar aan mooie lange wandelingen van 10 kilometer. "Dat lijkt heel wat hoor, maar als je in de binnenstad heen en weer loopt en wat winkels bekijkt, zit je zo op 7!"

Goed om te weten: mevrouw heeft een beginnende vorm van dementie, daarom is er een hulpverlener betrokken voor de eerste afspraak. Daarna worden afspraken genoteerd in de agenda van mevrouw en helpt het als je in de ochtend de afspraak nog even telefonisch bevestigt.

Buurt
Centrum
Jordaan Westelijke eilanden en Zeeheldenbuurt
Type
Sociale hulp
Er op uit
Herhaling
Terugkerend
Referentie
20138
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest