Sterke buren gezocht voor vastzetten struik

We zoeken twee sterke buren die even een mooie grote vuurdoorn in het gareel kunnen brengen. De struik zakt te ver van de muur af en moet opnieuw worden vastgebonden. Er moet een nieuw draad worden gekocht en dan kan de struik weer strak aan de muur. Dit aardige koppel heeft veel fysieke klachten en kan het helaas niet zelf. Ze zouden erg blij zijn met je hulp. Dus heb jij een vriend(in) die even mee wil helpen dan zou dat tof zijn. En anders kunnen wij een tweede goede buur er bij zoeken.

Frequentie:  eenmalig

Benodigdheden: Nieuw draad dat moet worden aangeschaft. Dat kunnen deze buren zelf, maar het is handig als je even langs kan gaan om te overleggen wat er precies moet worden gekocht. Zij zullen het dan vergoeden. Vergeet geen handschoenen tegen de prikkels, er is één paar aanwezig. 

Bijzonderheden: Er zijn foto’s aanwezig.

This request for help is also suitable for English speaking neighbours 

Buurt
Nieuw-West
De Aker
Type
Praktische hulp
Herhaling
Eenmalig
Referentie
31047
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Of lijken deze burenvragen je wat?

Diverse klusjes in huis

Kan jij deze spraakzame 70 jarige meneer helpen met een aantal klusjes in huis? Het gaat om het volgende: 3 lampen...

Tuin- kapper aan huis gezocht

Iedereen droomt wel van een mooie tuin, met prachtige bloemen en veel groen. Maar als je ouder wordt en fysiek...

Tweezitsbank naar de straat

Kun jij een bank naar de straat brengen? Mevrouw is geen Hulk en het lukt haar daarom niet om deze tweezitsbank in...