1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Stangen in keuken en...

Stangen in keuken en badkamer ophangen

Mevrouw (68) zoekt een handige goede buur met betonboor! Ze woont al een tijdje in haar huidige huis, maar is pas net begonnen met het wat aan te kleden. Haar gezondheid zit al jaren niet mee, waardoor het er nog niet van is gekomen. Wil jij voor haar 4 stangen in de keuken ophangen zodat ze daar keukengerei aan kan hangen? En graag ook 2 stangen in de badkamer voor de handdoeken. Gaatjes kunnen geboord worden in de groeven tussen de tegels. Mevrouw heeft de stangen al grondig gepoetst zodat ze straks kunnen blinken aan de muur! Ze heeft veel pijn, maar ze kletst graag met je en zit vol weetjes dus gezellig wordt het vast. Kom jij mevrouw helpen? Ze is je heel dankbaar! Goed om te weten: ze rookt af en toe.

This request for help is suitable for Greek, German and English speaking neighbours.

Buurt
Noord
Buikslotermeer
Type
Praktische hulp
Dingen ophangen
Herhaling
Eenmalig
Referentie
19984
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest